Internet Service Provider (ISP)

Telconoc die diensten verleent als Internet Service Provider, biedt u de snelste verbinding met de wereld. Het brengt de telecomdiensten op een snelste manier en met een oostelijke back-upsysteem tot uw kamer.

Metro Ethernet / Fiber

Infrastructuur- en telecommunicatiediensten werden via de koperen kabels en circuits op veel lagere snelheden verleend voordat fiber-technologie ontstond. De toegang is veel sneller geworden nadat de glasvezelkabels en technologieën ervan in de markt werden aangeboden. Met Telconoc Fiber-diensten bereikt u de snelste internet, waar u ook bent.

Metroethernet / Radionlink

Wij bieden draadloze Metorethernet diensten in fiber kwaliteit en snelheid met Radiolink-apparaten die zijn getest en goedgekeurd door de ingenieurs van Telconoc in gebieden waar de diensten met de glasvezelkabel niet bereikbaar zijn of problemen oplevert.

Laser

Wij bieden draadloze Metorethernet diensten in fiber kwaliteit en snelheid met lasertransmissie-apparaten die zijn getest en goedgekeurd door de ingenieurs van Telconoc in gebieden waar de diensten met de glasvezelkabel niet bereikbaar zijn of problemen opleveren.

G.SHDSL-service

Telconoc zorgt ervoor dat u in overeenstemming met de behoeften van uw bedrijf GSHDSL-service ontvangt tegen lagere kosten en capaciteiten.

P2P (Point to Point) -service

Telconoc zorgt met haar geavanceerde glasvezel- of Radiolink-technologie ervoor dat kunt de verbinding tussen uw vestiging en uw andere locaties snel en betrouwbaar wordt overdracht.


SMS-diensten

Met de geavanceerde bulk-sms-diensten van Telconoc kunt u naar al uw klanten sms’en verzenden over de aanbiedingen en informatie. Met de bulk-sms-diensten kunt u veel bredere massa's op een meest economisch manier bereiken.


VoIP-service

Met de VoIP-services van Telconoc kunt u zuinig telefoneren zonder problemen. U verlaagt dan uw telefoneringskosten. Op deze manier maakt u ook een budget om in verschillende gebieden te investeren.