Het is een onbetwistbare feit dat technologie ons leven gemakkelijker maakt. Het wordt bijna onmogelijk voor bedrijven en IT-managers om deze voortdurend en snel vernieuwende veranderingen in de sector op te kunnen volgen. Medewerkers en ingenieurs van Telconoc volgen deze ontwikkelingen voor u op de voet en zorgen ervoor dat uw systeem altijd veilig is en werkend blijft dankzij hun hardware- en integratoroplossingen die ze in hun laboratoria hebben getest en gecertificeerd. Telconoc biedt maatwerkoplossingen voor uw bedrijf, produceert maatwerkprojecten, beheert en levert alle processen van het begin tot het einde van het project.


Infrastructure Diensten - WAN-LAN-oplossingen

Wij zorgen ervoor dat uw systeem zonder problemen werkt met de merk- en modelactieve –passieve apparaten die zijn getest door onze ingenieurs die experts zijn voor bekabelingsoplossingen in binnen en buiten gebouwen. Daarbij bieden wij de meest geschikte firewalloplossingen voor uw systeem waardoor uw informatiebeveiliging wordt gewaarborgd.


Infrastructuur monitoring

De nodige testen en controles van uw huidige geïnstalleerde werkende infrastructuur worden door onze deskundige ingenieurs uitgevoerd waardoor de risicofactoren worden geëlimineerd en de mogelijke problemen worden vermeden.


Penetratietest

Met het internet dat een deel van onze leven is geworden, is elke fase van het zakelijke en privéleven veel eenvoudiger geworden. Dit gaat echter gepaard met informatiebeveiligingsrisico's. Zorgen voor informatiebeveiliging is ook zo moeilijk. De nodige testen van uw systeem worden door de ingenieurs van Telconoc uitgevoerd en gecontroleerd hoe veilig uw systeem is. De geconstateerde tekortkomingen en beveiligingskwetsbaarheden worden door onze ingenieurs geprojecteerd en beveiligd. Uw informatie is veilig bij ons.


Stedelijk beveiligingsbeheersysteem (S-CMS)

Telconoc Engineers bieden oplossingen voor stedelijk beveiligingsbeheersysteem en biedt zowel gekabeld en draadloos alle stedelijke beveiligingsoplossingen op de meest geschikte en hoogwaardige kwaliteit.