Telconoc bied met haar DataCenter diensten oplossingen voor al uw behoeften op maat. Telconoc heeft zakelijke samenwerkingsovereenkomsten gesloten met DataCenter-bedrijven van het hoogste niveau in de sector om ervoor te zorgen dat uw informatie veilig en altijd beschikbaar is in een ononderbroken omgeving. Telconoc kiest voor het DataCenter-bedrijf dat aan u op beste kwaliteit goedkope diensten verleent en inspecteert het regelmatig, Telconoc voert alle nodige controles namens u uit en maakt de beste koopjes voor u. Zij beheert voor u het hele systeem. Met Telconoc is al uw informatie veilig. Vergeet niet dat informatie de meest waardevolle schat is.


Server Hosting

Telconoc haalt uw server op en bewaart het voor u in het veiligste datacenter. Het biedt u een serververhuurservice volgens uw wensen en behoeften en zorgt ervoor dat u deze dienst krijgt tegen een lage maandelijkse prijs zonder te investeren in een nieuwe server. Dit is een uiterst belangrijke dienst voor uw servers en vooral voor uw servers die kritiek zijn en die u altijd en ononderbroken bereikbaar wenst te hebben.


Datacenter Consulting

Telconoc is uw meest betrouwbare adviseur in Datacenter-services zoals in haar andere aangeboden diensten. Zij creëert voor u de meest geschikte projecten volgens uw behoeften en zorgt ervoor dat deze projecten worden gerealiseerd. Zij volgt het gehele proces van het project vanaf het begin tot het einde en levert het u daarna in. Op uw verzoek kan zij het ook beheren namens u.


Disaster Receovery Center

De Disaster Receiver Center dienst van Telconoc is een zeer belangrijke dienst voor de voortzetting en continuïteit van de diensten die wij verlenen bij calamiteiten zowel in uw bedrijf als in een provincie of regio waar u bent gevestigd. Misschien heeft u deze dienst al jaren maar u heeft er echter nooit gebruik van gemaakt, maar vergeet niet dat als u deze dienst maar één keer zou moeten gebruiken, zou de door u jarenlang betaalde of te betalen servicekosten zo klein zijn in vergelijking met de door deze dienst ingeleverde winst. Het is de werkingsgarantie en verzekering van uw systeem. Telconoc creëert, projecteert en distribueert en beheert alle scenario’s van calamiteiten voor u.


Backup Diensten

Telconoc zorgt met haar Backup-diensten ervoor dat nodige back-ups worden gemaakt tegen mogelijke hardwarefouten in uw in uw providers en uw systeem zodat het systeem actief blijft. Telconoc projecteert en beheert ook deze dienst namens u.


CDN Diensten